Όροι χρήσης ιστοσελίδας - Azoros Forum
english greek

Get Adobe Flash Player

Module CU3ER needs Adobe Flash Player. Get it by clicking the image below!
Get Adobe Flash player

Δημόσια ανακοίνωση delete
This is a sample public announcement.
Powered by eForum component for Elxis CMS, developed by Is Open Source
Όροι χρήσης ιστοσελίδας
Προβολές 3736
Μη-συνδεδεμένος azoros
azoros
Administrator
Διαχειριστής
stars
Δημοσιεύσεις: 3
Προφίλ χρήστη  Ιστοσελίδα 
icon Όροι χρήσης ιστοσελίδας
03 Νοέ 2011 16:34
share  
Ο επισκέπτης των διαδικτυακών τόπων καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και να προβεί σε χρήση των ιστοσελίδων τους μόνον εφόσον τους αποδέχεται πλήρως .

Τα δικαιώματα επί του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων προστατεύονται από Ελληνικούς, Κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας .

Το azoros.com.gr καταβάλλει κάθε προσπάθεια έτσι ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στους διαδικτυακούς τόπους να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή, δεν φέρει, όμως, καμία ευθύνη για την αξιοπιστία, πληρότητα ή επικαιρότητα τους.

Η χρήση των διαδικτυακών τόπων του azoros.com.gr πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης των διαδικτυακών τόπων υποχρεούται να τους χρησιμοποιεί σύμφωνα με το νόμο, τους παρόντες όρους χρήσης και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία.

Οι διαδικτυακοί τόποι εμπεριέχουν συνδέσμους σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων μόνο προς πληροφόρηση, για τους οποίους δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τους ή για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους.

wifi

banner_pasboubalas

banner_trapezaaimatos

fb. youtube.

Σήμερα Γιορτάζουν
Δεν υπάρχει σήμερα κάποια γνωστή γιορτή
Κατασκευάστηκε από τον ΓΚΡΙΓΚΑ ΙΩΑΝΝΗ
Copyright (C) 2011-2019 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ. All rights reserved.