Π.Α.Σ. Βουβάλας - ΣΥΛΛΟΓΟΙ
english greek
Home arrow Πολιτισμός arrow Π.Α.Σ. Βουβάλας

Π.Α.Σ. Βουβάλας

Το σημερινό Δ/Σ του συλλόγου, έπειτα από τη συνεδρίαση της 10/08/11 είναι:
Περιστέρης Ιωάννης               (πρόεδρος)
Παπαθανασίου Αθανάσιος       (αντιπρόεδρος)
Παπαθεοδώρου Γεώργιος       (ταμίας)
Καρακώστας Λάμπρος            (γενικός γραμματέας)
Τζαρτζάνης Γρηγόριος           (έφορος)
Βουρονίκος Δημήτριος           (μέλος)
Μπόλης Ιωάννης                   (μέλος)
Γκιάτας Γρηγόριος                 (μέλος)
Μηνάς Θεόδωρος                  (μέλος)

Διακριτικά - Χρώματα
Τα διακριτικά της ομάδας είναι το πράσινο και το λευκό, ενώ ως αγωνιστική έδρα έχει ως και σήμερα το γήπεδο του χωριού.

Ιστορία
Ο ποδοσφαιρικός αθλητικός σύλλογος  Π.Α.Σ ΒΟΥΒΑΛΑΣ ιδρύθηκε το 1982 από τους κατοίκους του χωριού Άζωρος, έχοντας ως κύριο στόχο την ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό, την ανάδειξη ταλέντων καθώς και την προβολή του χωριού. Χρωστά το όνομά του στην προηγούμενη ονομασία του χωριού, το οποίο μετονομάστηκε το 1984.
pasboubalas3Ο Π.Α.Σ. ΒΟΥΒΑΛΑΣ συμμετείχε επίσημα για πρώτη φορά στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των συλλόγων του Ν. Λάρισας την αγωνιστική σεζόν 1982-83 και την επόμενη σεζόν 1983-84 κατάφερε να προβιβαστεί στην Β΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Λ. πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του ομίλου της.
Από το 1998 έως το 2008, λόγω των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων, είχε μια δεκαετή παύση, μη λαμβάνοντας μέρος στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και τις διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις. Από το 2009 ξεκίνησε εκ νέου μια προσπάθεια με την πλήρη επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου, την ανάδειξη νέου επταμελούς Δ.Σ. και την συμμετοχή σε όλες της αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και την διοργάνωση αθλητικών – ψυχαγωγικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων για το έτος 2011.
Σήμερα ο Π.Α.Σ. ΒΟΥΒΑΛΑΣ αγωνίζεται στην Γ΄ κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του νομού Λάρισας, αποτελούμενος κυρίως από ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας κάτω των 18 ετών, έχοντας ως κύριο στόχο την ενεργοποίηση των νέων του χωριού, καθώς και την ανάδειξη νέων ταλέντων. 

Εξωαγωνιστικές δραστηριότητες
Πρωτοπορώντας, ανέλαβε σε συνεργασία με τον ΕΛ/ΛΑΚ (ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοικτού κώδικα), όλα τα έξοδα εγκατάστασης, συντήρησης και παγίου σύνδεσης, για την δημιουργία ασύρματου δικτύου internet στον οικισμού του Αζώρου για την ελεύθερη πρόσβαση των κατοίκων στο διαδίκτυο.

Προσωπικότητες
Μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα την τελευταία διετία αποτέλεσε ο αείμνηστος πρόεδρός της Νικόλαος Καραγιάννης. Με τον αδιάκοπο αγώνα του, με τις πρωτοπόρες ιδέες του, με την αγωνιστικότητα του και διαθέτοντας απεριόριστο προσωπικό χρόνο βοήθησε τα μέγιστα στην επαναδραστηριοποίηση του αθλητικού συλλόγου, στην εύρυθμη λειτουργία του  και στην οικονομική του ενίσχυση. Έφυγε από κοντά μας ξαφνικά, στις 06-06-2011 αφήνοντας ένα μεγάλο κενό, τόσο στον σύλλογο, αλλά περισσότερο στις καρδιές  μας.

wifi

banner_pasboubalas

banner_trapezaaimatos

fb. youtube.

Σήμερα Γιορτάζουν
Φίλιππος
Κατασκευάστηκε από τον ΓΚΡΙΓΚΑ ΙΩΑΝΝΗ
Copyright (C) 2011-2019 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ. All rights reserved.