Ασύρματο Δίκτυο - ΑΖΩΡΟΣ
english greek
Home arrow Lost Password arrow Ασύρματο Δίκτυο

Get Adobe Flash Player

Module CU3ER needs Adobe Flash Player. Get it by clicking the image below!
Get Adobe Flash player

Ασύρματο Δίκτυο

Ο τοπικός Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Βουβάλας σε συνεργασία με την om1pτοπική κοινωνία του Αζώρου Ελασσόνας, εγκατέστησαν πρόσφατα ασύρματο δίκτυο, δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο, αποτελούμενο από 20 open-mesh router. Η παροχή internet γίνεται από μια γραμμή ADSL, η οποία χρηματοδοτείται από τον Π.Α.Σ. ΒΟΥΒΑΛΑΣ. Ο εξοπλισμός παραχωρήθηκε δωρεάν από τον ΕΛ/ΛΑΚ στα πλαίσια προώθησης της ευρυζωνικότητας, των νέων τεχνολογιών και του Ανοικτού/Ελεύθερου Λογισμικού.

azoroswn2Η εγκατάσταση του δικτύου ξεκίνησε στις 12/2/2011 με την εγκατάσταση του πρώτου router. Ακολούθησε η εγκατάσταση άλλων εννέα στις 12/3/2011 και σχεδόν ολοκληρώθηκε τις ημέρες του Πάσχα με την εγκατάσταση συνολικά δεκαεννέα (19) router. Στις 22/5/2011 εγκαταστάθηκε και το εικοστό (20).

azoroswn3Η λειτουργία του δικτύου διεξάγεται πολύ ικανοποιητικά, με συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή των χρηστών και έντονο ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες, τα δίκτυα και γενικότερα το internet.

Παρακάτω απεικονίζεται σε πραγματικό χρόνο η κατάσταση του δικτύου. Αναλυτικά φαίνεται η τοπολογία του, καθώς και ο αριθμός συνδεδεμένων χρηστών σε κάθε κόμβο:

Source:

http://www.openwifi.gr/doku.php?id=openwifi:ασύρματο_δίκτυο_αζώρου

https://www.cloudtrax.com

wifi

banner_pasboubalas

banner_trapezaaimatos

fb. youtube.

Σήμερα Γιορτάζουν
Φίλιππος
Κατασκευάστηκε από τον ΓΚΡΙΓΚΑ ΙΩΑΝΝΗ
Copyright (C) 2011-2019 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ. All rights reserved.